Over Marcel van der Heide

Marcel van der Heide Chiropractie Friesland

Marcel van der Heide

- Chiropractor
- Medeoprichter Chiropractie Friesland

Chiropractie Friesland

Sinds 2008 is Chiropractie Friesland gevestigd in Heerenveen.
Vanaf mei 2017 zitten wij aan de Burgemeester Falkenaweg 40 in Heerenveen. Een mooi, ruim, nieuw pand met eigen parkeergelegenheid.

Marcel van der Heide

Chiropractor Marcel van der Heide is geregistreerd bij SCN, lid van de NCA en eigenaar van Chiropractie Friesland. Hij is in 2007 afgestudeerd aan de Palmer College of Chiropractic in Davenport, Iowa in de Verenigde Staten met de universitaire graad "Doctor of Chiropractic" (D.C.).
De 5-jarige studie Chiropractie is een academische fulltime dagopleiding en komt grotendeels overeen met de studie geneeskunde. Na het afstuderen is een chiropractor een expert op het gebied van de wervelkolom, het zenuwstelsel en het bewegingsapparaat.

Werkterrein

Het werkterrein van een chiropractor omvat de diagnose en behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat (spieren, gewrichten en zenuwstelsel) zoals: rugklachten, nekklachten, hoofdpijn en overige functionele klachten. De patiënten die Marcel in zijn praktijk behandelt variëren van onrustige/huil baby's tot hoog bejaarden (90+ers).

Integriteit en duurzaamheid

De chiropractor (be)handelt altijd in het belang van de patiënt door op een zo efficiënt mogelijke manier de patiënt klachtenvrij te maken en te houden. Hierdoor draagt de chiropractor bij aan een duurzame gezondheidszorg die voor iedereen toegankelijk is. Laagdrempelige, oplossingsgerichte en kostenefficiënte zorg met een focus op het stimuleren van gezondheid, educatie en preventie.

Kwaliteit

Het lidmaatschap van de NCA staat garant voor een hoog opleidingsniveau en hoge bij- en nascholingseisen. Hierdoor blijft Marcel jaarlijks op de hoogte. Daarnaast volgt hij bij- en nascholingscursussen van andere organisaties betrekking hebbende op zijn vakgebied en interesse.

TOP