Ervaringen van patiënten

Elvera Jansen

Hierbij een recensie van een ervaringsdeskundige :)

Vanaf mijn 21e (ik ben nu 56) kom ik geregeld bij een chiropractor. Sinds 7 jaar woon ik in Friesland en ben ik patiënt bij Marcel. Vanaf het begin was ik erg tevreden. Hij is rustig, vraagt door en neemt de tijd.

Marcel is al vaak mijn redder geweest, ik kom sowieso 1x per 6 weken bij hem voor een behandeling voor nek en rug. Soms heb ik perioden met extreem veel pijn m.n. in mijn nek en ga ik vaker voor een behandeling. Kathy en Marye doen dan erg hun best om me zo snel mogelijk in te plannen en bellen me direct als er een andere patiënt uitvalt.

Onlangs had ik weer een 'onderhoudsbehandeling'. Ik vertelde dat het goed ging en dat ik geen pijn had. Mijn lichaam vertelde blijkbaar iets anders aan Marcel en door gerichte vragen te stellen, liet hij me zien dat ik zaken echt anders moet gaan aanpakken. Behalve chiropractor houdt hij mij ook vaak een spiegel voor. Ik ren altijd maar door en heb geen tijd (neem geen tijd) om te luisteren naar mijn lichaam. Ontspanning schiet er meestal bij in. Marcel blijft geduldig én duidelijk dat het anders moet en kan. Heel bijzonder vind ik dat, hij kan tenslotte ook 'gewoon' behandelen en mij verder in mijn eigen sop gaar laten koken. Dat maakt hem extra speciaal als chiropractor. Het gaat verder dan de behandeling op zich!

Wees niet bang om naar een chiropractor te gaan, meestal is de behandeling pijnloos (ondanks het 'kraakgeluid') en als er een pijnpunt is, dan zwakt de pijn snel af.

Ik ben dankbaar voor chiropractie in het algemeen, ik heb van mijn 16e tot 21e rondgelopen met veel hoofdpijn zonder dat ik een behandeling vond die mij daarvan verloste.
Ik ben Marcel in het bijzonder dankbaar omdat hij mij ziet als meer dan een lichaam met (soms niet gevoelde) pijn!
Dankjewel Marcel voor je tijd, aandacht en expertise. Ik ben blij met jou! En natuurlijk ook met Kathy en Marye, die je altijd hartelijk ontvangen en keurig de nieuwe afspraak en rekening mailen.


Pieter en Jeannet Dergent

Onze ervaringen met chiropractor M. van der Heide.

Mijn echtgenote heeft jarenlang rugpijn gehad, we hadden van alles geprobeerd zonder enig resultaat. Toen wij in 2011 bij chiropractor Marcel kwamen; had zij geen rugpijn meer en kon ik weer mijn nek alle kanten opdraaien. Wij zouden niet weten wat wij zonder chiropractor Marcel moesten.

TOP